Beskrivelse
200 g Ris a la mande med kirsebær sauce. Du skal blot lune saucen på aftenen hvis det ønskes
Og evt. finde en mandel og mandelgave frem
Pick up fra 8.00 – 12.00 fredag den 24. December
Forudbestil vores økologiske bagværk og afhent eller få det leveret inden for de næste seks dage. Her på siden finder du hele vores udvalg af surdejsbrød, focaccia, sødt bagværk, vanedannede croissanter og meget andet.
Gør det endnu nemmere for dig selv og få dit bagværk leveret, lige når du ønsker det. Vi tilbyder levering Tirsdag – Lørdag.
Hvis du køber for minimum 1.500 kroner leverer vi dit bagværk kvit og frit.
Har du en Mirabelle-pose, giver vi 10% af prisen på dit surdejsbrød. Indtast blot koden mirabellepose (hvis du køber et halvt brød er koden mirabelleposehalv) på kurv-siden og ta’ posen med, når du henter dit brød. Hvis du ikke allerede har en Mirabelle-pose kan du købe en i bageriet. *rabatten gælder ikke ved levering.
Vi har desværre ikke mere bagværk til forudbestilling til den dag. Hvis du kommer forbi tidligt på dagen kan du være heldig at kunne købe det du mangler.
Viser alle 23 resultater
200 g Ris a la mande med kirsebær sauce. Du skal blot lune saucen på aftenen hvis det ønskes
Og evt. finde en mandel og mandelgave frem
Pick up fra 8.00 – 12.00 fredag den 24. December
Bolle af sprøde lag af croissant dej fyldt med vanillecreme, pisket fløde og passionsfrugtganache.
Klar til afhentning/ levering fra kl. 10.00
Klassisk croissant bagt på økologisk og stenmalet italiensk mel, samt Mirabelle Bakerys egen surdejskultur – lavet af stenmalet mel fra Kornby Mølle.
Klassisk sukkerdej uden tilsat gær, fyldt med remonce, kanel og en anelse appelsin.
Økologisk mandelcroissant fyldt med mandelcreme, honningsirup, og toppet med florsukker og mandelflager.
Pain au chocolat with O’Payo 68% dark chocolate from Friis-Holm, baked on organic and stone-ground Italian flour, as well as Mirabelle Bakery’s own sourdough culture.
200 g Ris a la mande med kirsebær sauce.
Du skal blot lune saucen inden servering hvis det ønskes.
Mirabelle Bakerys økologiske surdejshveder
Vil du nyde de bedste bløde hveder på Store bededag eller i dagene op til? Så prøv Mirabelle Bakerys økologiske hveder, bagt på stenmalet mel og egen surdej.
Hvederne er bagt på en blanding af økologisk italiensk hvedemel og dansk hvedemel fra Kornby Mølle. Derfor er hvederne en anelse mørkere i udseendet end normalt, men er stadig dejligt bløde og luftige.
Tradionelt nydes hveder overskårne og ristet, men prøv dem også gerne friskbagte og få den fulde, bløde oplevelse og den varme smag af kardemomme.
Mirabelle Bakerys økologiske surdejshveder
Vil du nyde de bedste bløde hveder på Store bededag eller i dagene op til? Så prøv Mirabelle Bakerys økologiske hveder, bagt på stenmalet mel og egen surdej.
Hvederne er bagt på en blanding af økologisk italiensk hvedemel og dansk hvedemel fra Kornby Mølle. Derfor er hvederne en anelse mørkere i udseendet end normalt, men er stadig dejligt bløde og luftige.
Tradionelt nydes hveder overskårne og ristet, men prøv dem også gerne friskbagte og få den fulde, bløde oplevelse og den varme smag af kardemomme.
Morgenbolle toppet med birkes.
Bollen laves på samme dej som vores surdejsbrød med økologisk ølandshvede fra Kornby Mølle og bageriets unikke surdej. Bollen bages ved høj varme i stenovn, der giver en skøn sprød skorpe og blød midte med et godt bid.
Morgenbolle med græskarkerner, solsikkerkerner og hørfrø.
Bollen laves på samme dej som Mirabelle Bakerys surdejsbrød med økologisk ølandshvede fra Kornby Mølle og bageriets unikke surdej. Bollen bages ved høj varme i stenovn, der giver en skøn sprød skorpe og blød midte med et godt bid.
(approx. 900 g) For 5-6 people.
Mirabelle Bakery’s sourdough bread is made in a large format corresponding to approx. two plain loaves. The recipe is based on varying varieties of wheat, grown and ground at Kornby Mill just 30 km from the bakery. After gentle kneading, fold the dough by hand and then rise for 24 hours. The bread is baked for a long time at high heat to take advantage of the full taste of the long and gentle fermentation.
(approx. 1.8-2 kg) For 10-12 people.
Mirabelle Bakery’s sourdough bread is made in a large format corresponding to approx. two plain loaves. The recipe is based on varying varieties of wheat, grown and ground at Kornby Mill just 30 km from the bakery. After gentle kneading, fold the dough by hand and then rise for 24 hours. The bread is baked for a long time at high heat to take advantage of the full taste of the long and gentle fermentation.
Vægt | 1 kg |
---|
Hver morgen bager vi et nyt slags rugbrød. Vælger du dagens rugbrød får du typisk et af de fire:
Ristet hvede- og rugbrød
Havrerugbrød
Sesam- og maltrugbrød
Rent rugbrød
Morgenbolle lavet på surdej tilsat stykker af fantastiske Friis Holm Chokolade.
Få BÆST friske Burrata med hjem.
Lavet frisk hver dag her i huset .
Klar til afhentning og levering fra kl. 15.00
Få BÆST friske Mozzarella med hjem.
Lavet frisk hver dag her i huset .
Klar til afhentning/ levering fra kl. 15.00
Vi laver frisk pasta flere gange om ugen og altid i 2 forskellige versioner.
Her kan du få vores pasta i form med hjem til at tilberede med netop din ynglings sauce/topping.
Vores udvalg af pasta “forme” varierer, pasta på billedet er kun et eksempel.
Vi laver frisk pasta flere gange om ugen og altid i 2 forskellige versioner.
Her kan du få vores lange version med hjem til at tilberede med netop din ynglings sauce/topping.
Vores udvalg af pasta varierer i type og form, pasta på billedet er kun et eksempel.
4 forskellige typer af vores charcuteri lavet her i huset ,med pickles.
Som altid er alle råvare økologisle
250 g ristede bønner af sæsonen variant til filterkaffe. (Hele bønner)
(Billedet er kun et eksempel)
250 g ristede bønner af sæsonen variant til espresso. (Hele bønner)
(Billedet er kun et eksempel)
I 2010 åbnede kokken Christian F. Puglisi Restaurant Relæ i Jægersborggade på det på det tidspunkt lidt mere rå Nørrebro.
Hans mål var “simpelt”: At lave et komplet og intelligent, bæredygtigt og grønsagbaseret køkken i højeste kvalitet.
Modtag bogen signeret af Christian Puglisi i lille relæ tote bag.
Bogen er på engelsk