Forudbestil

Forudbestil vores økologiske bagværk

Forudbestil vores økologiske bagværk og afhent eller få det leveret inden for de næste seks dage. Her på siden finder du hele vores udvalg af surdejsbrød, sandwiches, sødt bagværk, vanedannede croissanter og meget andet.

Du betaler ved bestilling og angiver, hvornår du vil hente eller have dit bagværk leveret.

For større ordrer kontakt os på info@mirabelle-bakery.dk eller på +45 35 35 47 24.

Se vilkår for webshoppen her.

Få rabat og skøn miljøet

Har du en Mirabelle-pose, giver vi som altid 10% af prisen på dit surdejsbrød. Indtast blot koden mirabellepose på kurv-siden og ta’ posen med, når du henter dit brød. Hvis du ikke allerede har en Mirabelle-pose kan du købe en i bageriet og få 10% af prisen på ethvert surdejsbrød du køber samtidig.

Når du vælger at købe en Mirabelle-pose, får du ikke blot rabat på vores surdejsbrød, men er også med til at hjælpe med at spare på papirsposerne og skøne miljøet. 

Vælg din ugedag

Start din bestilling med at vælge den dag på ugen, du ønsker at bestille eller få leveret til. På den måde får du vist det bagværk, som er tilgængeligt lige netop den dag*.

Når du udfylder dine ordreinformationer senere i processen bliver du bedt om at oplyse den dato og tidspunkt, du ønsker at afhente eller få dit bagværk leveret.

*Du kan forudbestille brød og bagværk maks 6 dage frem.

show blocks helper

Viser alle 18 resultater

0