Menu
Økologisk bagværk og pasta
Onsdag – Lørdag: 7.00 – 21.00
Søndag: 7.00 – 19.00
På Mirabelle Bakery & Eatery kan du spise økologisk morgenmad, frokost og aftensmad, serveret i en afslappende atmosfære.
Bestil venligst ved disken med dit bordnummer
Bagværk
– Se dagens udvalg fra kl. 7.00
![]() | Croissant | 28,- | |||
![]() | Græskar Croissant | 40,- | |||
![]() | Hasselnød og choko croissant | 40,- | |||
![]() | Pain au chocolat | 35,- | |||
![]() | Dagens kager, fra | 35,- |
Morgenmad
Fra 8.30 – 11.30 – weekender frem til 15.00
![]() | BÆST yoghurt med Mirabelle granola, tørrede bær og honning | 60,- |
![]() | Morgentallerken blødkogt æg, Vesterhavsost, marmelade, surdejsbrød,rugbrød, – Tilføj salami + 30,- | 75,- |
![]() | Røræg med grøn salat, surdejsbrød – Tilføj hjemmelavet Hindsholm pølse + 35,- – Tilføj røget bacon + 30,- | 85,- |
![]() | French toast af surdejs brød med sød BÆST-ricotta (kun weekend) | 85,- |
![]() | Mirabelle Brunch røræg, hjemmelavet Hindsholm pølse, røget bacon, grøn salat med tomater, Vesterhavsost, marmelade, surdejsbrød, rugbrød | 195,- |
Bestil venligst ved disken med dit bordnummer
Fra 11.30 – 14.30, tirsdag til fredag
![]() | Økologisk græskarssuppe med græskarfrø ovenpå serveret med Mirabelle surdejsbrød | 65,- |
![]() | Roman-style Pizza Spørg efter dagens udvalg | 75,- |
![]() | Rigatoni med bolognese | 125,- |
![]() | Spaghetti med æggeblommeemulsion, grønkål og chard-løg | 125,- |
![]() | Farm of Ideas salat En blanding af frisk kål fra Farm of Ideas, radiser, fennikel, sennepsvinaigrette og brødkrummer | 45,- |
![]() | Mirabelle surdejsbrød – med Extra jomfru olivenolie fra Titone + 10.- | 25,- |
![]() | Tiramisù med BÆST mascarpone | 70,- |
– Fra 17 – 21, onsdag til lørdag
Mirabelle menu 295,-
![]() | Græskar suppe | |||||||||||||||
![]() | Charcuterie | |||||||||||||||
![]() | Mirabelle surdejsbrød | |||||||||||||||
![]() | Mozzarella | |||||||||||||||
![]() | Spaghetti | |||||||||||||||
![]() | Rigatoni | |||||||||||||||
![]() | Gelato |
![]() | Roman-style Pizza Spørg efter dagens udvalg | 75,- |
![]() | Burrata med ruccola | 145,- |
![]() | Hånd-strukket mozzarella med radiser fra Farm of Ideas og fennikel blomst | 165,- |
![]() | Udvalg af BÆST charcuterie | 185,- |
![]() | Rigatoni med bolognese | 125,- |
![]() | Spaghetti æggeblommeemulsion, grønkål og chard-løg | 125,- |
![]() | Farm of Ideas salat Grønkålssalat, radiser, brødkrummer, citrus vinaigrette | 75,- |
![]() | Mirabelle surdejsbrød – med Extra jomfru olivenolie fra Titone + 10.- | 25,- |
Tilføj 5g af økologisk hvid trøffel fra Umbrien – til vores osteretter og hvide pasta | 150,- | |
![]() | Tiramisù med BÆST mascarpone | 70,- |
![]() | Gelato spørg efter dagens varianter | 65,- |
Spritz’ino
Økologisk Rondo bitter likør, økologisk tør æblecider75,- Glass of Cider – Hors-Norme 65,- Læskedrikke
Naturfrisk (appelsin, ingefærøl, rabarber), æblejuice, solbærsaft35,- Te fra Cocoon Tea Artisans
Hvid, Earl Grey, urter øg Oolong Grøn te. 35,- Filtreret vand
brus/u. brus25,-
Coffee
– All day. Beans from Coffee Collective
![]() | Filter kaffe | 30,- | ||||||||||||||||||||||||
![]() | Espresso | 30,- | ||||||||||||||||||||||||
![]() | Cortado | 35,- | ||||||||||||||||||||||||
![]() | Cappuccino | 38,- | ||||||||||||||||||||||||
![]() | Latte | 43,- | ||||||||||||||||||||||||
![]() | Is kaffe | 43,- | ||||||||||||||||||||||||
Øl
![]() | Pilsner Herslev Bryghus | 49,- |
![]() | IPA Herslev Bryghus | 49,– |
![]() | HopON, 0,5% alkohol Herslev Bryghusær | 45,– |
Vin
Hvid – | ||
![]() | Sois Mignon – O.Lemasson Sauvignon Blanc fra Loire. Frisk og mineralsk hvidvin med noter af citrus. | 80 / 425,- |
Rød – | ||
![]() | Sangiovese – Mani di Luna Frisk og frugtig Sangiovese fra Umbrien. | 80 / 400,- |
![]() | Ciapin – Andrea Scovero Barbera fra Asti. Generøs vin med god frugt, krop og tanniner. | 105 / 500,- |
Bobler | ||
![]() | Aplino Furlani Blanding af druer fra Trentino alto Adige, Italien. Ufiltreret, tør og frisk. | 90 / 495,- |

Hos Mirabelle Bakery & Eatery tror vi på, at gode retter skal laves af de bedste råvarer, og tilberedes med solidt håndværk.
Vi anvender udelukkende råvarer fra små, lokale, økologiske og bæredygtige producenter, der alle deler vores filosofi og passion for velsmag, og kompromisløs kvalitet. Vores brød laves i tæt samarbejde med landmand Per Grupe på Kornby Mølle, da han deler vores engagement for økologisk landbrug, bæredygtighed og etisk produktion.

Vores grønt kommer primært fra Farm of Ideas – vores økologiske gård, der ligger blot 50 km fra bageriet. Hverdag høster vores kokke friske, økologiske grøntsager og unikke urter til hele Relæ Community – hånddyrket, høstet og serveret for dig dagligt!