Menu

Økologisk bagværk og pasta

Onsdag – Lørdag: 7.00 – 21.00
Søndag: 7.00 – 19.00

På Mirabelle Bakery & Eatery kan du spise økologisk morgenmad, frokost og aftensmad, serveret i en afslappende atmosfære.

  • Morgenmad/Brunch

    Bestil venligst ved disken med dit bordnummer

    Bagværk

    – Se dagens udvalg fra kl. 7.00

    Croissant28,-
    Græskar Croissant40,-
    Hasselnød og choko croissant40,-
    Pain au chocolat35,-
    Dagens kager, fra35,-

    Morgenmad

    Fra 8.30 – 11.30 – weekender frem til 15.00

    BÆST yoghurt
    med Mirabelle granola, tørrede bær og honning
    60,-
    Morgentallerken
    blødkogt æg, Vesterhavsost, marmelade, surdejsbrød,rugbrød,
    75,-
    Røræg
    med grøn salat, surdejsbrød
    – Tilføj hjemmelavet Hindsholm pølse + 35,-
    – Tilføj røget bacon + 30,-
    85,-
    French toast af surdejs brød
    med sød BÆST-ricotta (kun weekend)
    85,-
    Mirabelle Brunch
    røræg, hjemmelavet Hindsholm pølse, røget bacon, grøn salat med tomater, Vesterhavsost, marmelade, surdejsbrød, rugbrød
    195,-

  • Frokost (Kun Hverdage)

    Bestil venligst ved disken med dit bordnummer

    Fra 11 – 15, tirsdag til fredag

    Roman-style Pizza
    Spørg efter dagens udvalg
    75,-
    Rigatoni
    Bolognese sauce
    125,-
    Spaghetti
    med kantareller, kål, løg og brødkrummer
    125,-
    Farm of Ideas salat
    En blanding af frisk kål fra Farm of Ideas, radiser, fennikel, sennepsvinaigrette og brødkrummer
    45,-
    Mirabelle surdejsbrød
    – med Extra jomfru olivenolie fra Titone + 10.-
    25,-
    Tiramisù
    med BÆST mascarpone
    70,-

  • Aften (Ons – Lør)

    – Fra 17 – 21, onsdag til lørdag

    Mirabelle menu 295,-

    Græskar suppe
    Charcuterie
    Mirabelle Surdejs Brød
    Mozzarella
    Spaghetti
    Rigatoni
    Gelato
    Roman-style Pizza
    Spørg efter dagens udvalg
    75,-
    Burrata
    med broccoli blomst
    145,-
    Hånd-strukket mozzarella
    med radiser fra Farm of Ideas og fennikel blomst
    165,-
    Udvalg af BÆST charcuterie185,-
    Rigatoni
    med Bolognese
    125,-
    Spaghetti
    med kantareller, New Zealandsk spinat, løg og brødkrummer
    125,-
    Farm of Ideas salat
    En blanding af frisk kål fra Farm of Ideas, radiser, fennikel, sennepsvinaigrette og brødkrummer
    75,-
    Mirabelle surdejsbrød
    – med Extra jomfru olivenolie fra Titone + 10.-
    25,-
    Tilføj 5g af økologisk hvid trøffel fra Umbrien
    – til vores osteretter og hvide pasta
    150,-
    Tiramisù
    med BÆST mascarpone
    70,-
    Gelato
    spørg efter dagens varianter
    65,-

  • Drikkevarer

    Spritz’ino
    Økologisk Rondo bitter likør, økologisk tør æblecider
    75,-
    Glass of Cider – Hors-Norme65,-
    Læskedrikke
    Naturfrisk (appelsin, ingefærøl, rabarber), æblejuice, solbærsaft
    35,-
    Te fra Cocoon Tea Artisans
    Hvid, Oolong, Earl Grey og Grøn te med kvæde
    35,-
    Filtreret vand
    brus/u. brus
    25,-

    Coffee

    – All day. Beans from Coffee Collective

    Filter kaffe 30,-
    Espresso30,-
    Cortado 35,-
    Cappuccino38,-
    Latte43,-
    Is kaffe43,-

    Øl

    Pilsner
    Herslev Bryghus
    49,-
    IPA
    Herslev Bryghus
    49,
    HopON, 0,5% alkohol
    Herslev Bryghusær
    45,

    Vin

    Hvid – 
    Sois Mignon – O.Lemasson
    Sauvignon Blanc fra Loire. Frisk og mineralsk hvidvin med noter af citrus.
    80 / 425,-
    Il Baratto 2019 – Mani di Luna
    Trebbiano & Grechetto druen fra sandige og kalket jord i Umbria. Tør, frisk og enkel
    105 / 500,-
    Rød – 
    Sangiovese – Mani di Luna
    Frisk og frugtig Sangiovese fra Umbrien.
    80 / 400,-
    Ciapin – Andrea Scovero
    Barbera fra Asti. Generøs vin med god frugt, krop og tanniner.
    105 / 500,-
    Rosé – 
    Rosato 2018 – Andrea Scovero
    En rosé med fyldig aroma med noter af syrlige kirsebær
    85 / 425,-

  • Hos Mirabelle Bakery & Eatery tror vi på, at gode retter skal laves af de bedste råvarer, og tilberedes med solidt håndværk.

    Vi anvender udelukkende råvarer fra små, lokale, økologiske og bæredygtige producenter, der alle deler vores filosofi og passion for velsmag, og kompromisløs kvalitet. Vores brød laves i tæt samarbejde med landmand Per Grupe på Kornby Mølle, da han deler vores engagement for økologisk landbrug, bæredygtighed og etisk produktion.

    Vores grønt kommer primært fra Farm of Ideas – vores økologiske gård, der ligger blot 50 km fra bageriet. Hverdag høster vores kokke friske, økologiske grøntsager og unikke urter til hele Relæ Community – hånddyrket, høstet og serveret for dig dagligt!

    0