Mirabelle Frokost
Mirabelle frokost
Serveres i hverdage fra 11.30 – 16.00
Mirabelle Frokostmenu
2 serveringer
-Salat af Romaine fra Farm of Ideas med Hyldeblomst & Kvæde dressing, Mirabelle surdejsbrød og dagens friske pasta.
Frokostmenuen kan nydes inden for en time
195 kr. per person
![]() | Mirabelles surdejsbrød med ekstra jomfru olivenolie | 45,- |
![]() | Knoldsellerissuppe med brunet smør og tørrede, sorte oliven | 95,- |
![]() | Vintersalat af beder, BÆST Ricotta, æble, rucola, mandelflager og blommevinaigrette | 115,- |
![]() | Toast af surdejsbrød med spicy ‘Nduja, kikærte purè og syltede ramsløg | 105,- |
– serveres med en lille salat | ||
![]() | Focaccia med topping | 58,- |
– Spørg din tjener for dagens udvalg | ||
![]() | Udvalg af BÆST charcuterie | 195,- |
– inklusiv surdejsbrød | ||
![]() | Manfreds legendariske Tartar med karse og æggecreme | M 120,- L 185,- |
![]() | Hindsholm “Schnitzel”, stegt i surdejsrasp, med brunet smør og peberrod | 175,- |
– serveres med en lille salat | ||
Al pasta er frisklavet i huset | ||
![]() | Rigatoni med Parma ragu og pecorino | 140,- |
![]() | Tripoline med cremet blomkål og røget mandler | 140,- |
![]() | Risotto med græskar, blåskimmelost og syltede granskud | 140,- |
Dessert | ||
![]() | Gelato – spørg efter varianter | 75,- |
![]() | Tiramisù lavet på BÆST mascarpone | 85,- |
![]() | Cannolo med BÆST Ricotta og pistacie | 40,- |