Mirabelle Middag

Mirabelle Middag


Mirabelle Menu

Knoldsellerissuppe med brunet smør og tørrede, sorte oliven

Udvalg af BÆST charcuterie

Salat af grønkål og grønne blade med valnødder og Brændt clementin-vinaigrette

Tripoline med cremet blomkål og røget mandler

Rigatoni med Parma ragu og pecorino


Mirabelle surdejsbrød

355 kr. per person

Skal vælges af hele bordet

Snacks
Flæskesvær af Hindsholmgris med tørret tomatpulver45-
Røgede mandler eller oliven 50,-
Marinerede boquerones og lardo på ristet surdejsbrød85,-
Forretter
Mirabelles surdejsbrød med Extra Jomfru olivenolie45,-
Knoldsellerissuppe med brunet smør og tørrede, sorte oliven95,-
BÆST Burrata med svampe fra Bygaard175,-
– tilsæt trøffel (5 gr.)135,-
BÆST håndstrukket Mozzarella135,-
Udvalg af BÆST charcuterie195,-
Udvalg af BÆST charcuterie og oste 275,-
Radicchio, glaskål og fennikel salat med citrus/clementin vinaigrette95,-
Manfreds legendariske Tartar med karse og æggecremeM 120,-
L 185,-
Al vores pasta laves friskt i huset
Rigatoni med Parma Ragu og pecorino140,-
Risotto med græskar, blåskimmelost og syltede granskud 140,-
Tripolline med østershatte, naniko svampe og ramsløgssmør140,-
Kød og fisk, bedst at dele ved bordet
Manfreds legendariske Tartar med karse og æggecremeM 120,-
L 185,-
Lår af økologisk skovkylling fra Gothenborg med en stuvning på blandede bønner195,-
Torsk bagt i stenovn med ramsløg pil pil sauce og kapers fra Pantelleria195,-
Grillet rib-eye af økologisk dansk oksekød med ramsløg kapers275,-
Desserter
Tiramisù med BÆST Mascarpone85,-
Gelato75,-
Siciliansk Cannolo med BÆST Ricotta og pistacie45,-
0