Mirabelle Middag
Mirabelle Middag
Mirabelle Menu
Bønne suppe med croutons og Hindsholm gris,
Udvalg af BÆST charcuterie
Salat af Romaine fra Farm of Ideas, 2-års Parmesan-creme og ansjos-garum
Tortelli fyldt med egen ricotta og spinat i smør og salvie
Tripoline med ragú, tomat og pecorino
Mirabelle surdejs brød
355 kr. per person
Skal vælges af hele bordet
Snacks | ||
![]() | Flæskesvær med tørret tomatpulver | 45- |
![]() | Røgede mandler eller oliven | 50,- |
Forretter | ||
![]() | Mirabelle’s surdejsbrød med Titone Extra Jomfru olivenolie | 40,- |
![]() | Bønne suppe med croutons og Hindsholm gris | 75,- |
![]() | Salat af Romaine fra Farm of Ideas, 2-års Parmesan-creme og ansjos-garum | 95,- |
![]() | Salat af salat-hjerter og fennikel fra Farm of Ideas | 95,- |
![]() | BÆST håndstrukket Mozzarella | 135,- |
![]() | BÆST Burrata med rå svampe fra Bygaard og ramsløgsolie | 170,- |
![]() | Udvalg af BÆST charcuterie | 195,- |
![]() | Det store BÆST charcuterie og oste udvalg | 275,- |
![]() | Danske håndpillede fjordrejer med ristet surdejsbrød, mayo og dild | 225,- |
Al vores pasta laves friskt i huset | ||
![]() | Tripoline med ragú, tomat og pecorino | 140,- |
![]() | Mezzi rigatoni med æggecreme, grønne asparagus med parmigiano | 140,- |
![]() | Tortelli fyldt med egen ricotta og spinat i smør og salvie | 145,- |
Kød og fisk, bedst at dele ved bordet | ||
![]() | Spyd af Økologisk Gothenborg kylling, marinerede og grillede | 185,- |
![]() | Manfreds legendariske tatar med karse og æggecreme | M 120,- L 185- |
Desserter | ||
![]() | Tiramisù med BÆST Mascarpone | 85,- |
![]() | Gelato | 75,- |
![]() | Cannolo | 45,- |