Mirabelle Middag
Mirabelle Middag
Mirabelle Menu
Knoldsellerissuppe med brunet smør og tørrede, sorte oliven
Udvalg af BÆST charcuterie
Salat af grønkål og grønne blade med valnødder og Brændt clementin-vinaigrette
Tripoline med cremet blomkål og røget mandler
Rigatoni med Parma ragu og pecorino
Mirabelle surdejsbrød
355 kr. per person
Skal vælges af hele bordet
Snacks | ||
![]() | Flæskesvær af Hindsholmgris med tørret tomatpulver | 45- |
![]() | Røgede mandler eller oliven | 50,- |
![]() | Marinerede boquerones og lardo på ristet surdejsbrød | 85,- |
Forretter | ||
![]() | Mirabelles surdejsbrød med Extra Jomfru olivenolie | 45,- |
![]() | Knoldsellerissuppe med brunet smør og tørrede, sorte oliven | 95,- |
![]() | BÆST Burrata med svampe fra Bygaard | 175,- |
– tilsæt trøffel (5 gr.) | 135,- | |
![]() | BÆST håndstrukket Mozzarella | 135,- |
![]() | Udvalg af BÆST charcuterie | 195,- |
![]() | Udvalg af BÆST charcuterie og oste | 275,- |
![]() | Radicchio, glaskål og fennikel salat med citrus/clementin vinaigrette | 95,- |
![]() | Manfreds legendariske Tartar med karse og æggecreme | M 120,- L 185,- |
Al vores pasta laves friskt i huset | ||
![]() | Rigatoni med Parma Ragu og pecorino | 140,- |
![]() | Risotto med græskar, blåskimmelost og syltede granskud | 140,- |
![]() | Tripolline med østershatte, naniko svampe og ramsløgssmør | 140,- |
Kød og fisk, bedst at dele ved bordet | ||
![]() | Manfreds legendariske Tartar med karse og æggecreme | M 120,- L 185,- |
![]() | Lår af økologisk skovkylling fra Gothenborg med en stuvning på blandede bønner | 195,- |
![]() | Torsk bagt i stenovn med ramsløg pil pil sauce og kapers fra Pantelleria | 195,- |
![]() | Grillet rib-eye af økologisk dansk oksekød med ramsløg kapers | 275,- |
Desserter | ||
![]() | Tiramisù med BÆST Mascarpone | 85,- |
![]() | Gelato | 75,- |
![]() | Siciliansk Cannolo med BÆST Ricotta og pistacie | 45,- |