Selskaber og catering

Selskaber til morgenmad og brunch hos Mirabelle Bakery

Hos Mirabelle Bakery tager vi gerne imod større selskaber til morgenmad og brunch i hverdagene mellem 8.30 og 11.30 samt lørdag og søndag mellem 8.30 og 13.00.

Vi kan servere for grupper op til ca. 20 personer ved flere borde – se menuerne for selskaber herunder; dog gør vi opmærksom på at ved 13 personer og derover skal drikkevarer forudbestilles. Kontakt os her for muligheder og priser.

Er I et selskab fra 20-80 personer, dækker vi op i vores nyrenoveret store lokale på første sal, hvor menuer og mulighederne er lidt anderledes.

Go’morgen kr. 140

Blødkogt æg, Vesterhavsost, marmelade, røget ørred, surdejsbrød, rugbrød og smør

Filter kaffe/te ad libitum

Brunch kr. 230

Røræg, huset egen pølse lavet af Hindsholmgris, røget bacon, syltede grøntsager, grøn salat, Vesterhavsost, marmelade surdejsbrød, rugbrød og smør

Filter kaffe/te ad libitum

Børn op til 8 år halv pris

Send en forespørgsel


Hos Mirabelle Bakery kan vi naturligvis imødekomme vegetarer, veganer, allergier og andre ønsker, hvis det bliver oplyst på forhånd; dog gør vi opmærksom på, at vi desværre ikke kan udelukke spor af noget i nogen af vores serveringer.

Ved særlige bestillinger kan det evt. have indflydelse på de øvrige gæsters menu, da alle vores serveringer er til deling.


Catering

Har I mere lyst til at få jeres brunch leveret ud til jer kan dette naturligvis også lade sig gøre via Puglisi Events.

Besøg Puglisi Events

0